A les pròximes eleccions europees,
les dones hi tenim un paper determinant.

El 9 de juny no podem donar res per garantit. Votem per a no fer passos enrere en moltes de es polítiques en matèria de canvi climàtic, igualtat i drets i llibertats fonamentals.

El pròxim Parlament Europeu serà l’últim amb capacitat real per a mitigar els pitjors efectes de la crisi climàtica. La sequera, les nades de calor o els incendis, ja estan afectant la vida quotidiana de moltes persones a casa nostra, i posen de manifest la necessitat de mesures més ambicioses en la lluita contra el canvi climàtic. Si bé és cert que la Unió Europea lidera els canvis necessaris per a fer-hi front, la seva tasca podria estar en risc en funció dels resultats de les pròximes eleccions europees, tal com subratllen les entitats que recolzen la campanya.

És necessari fer el pas endavant, perquè no avançar també és retrocedir.

La campanya

Votem les europees’ és una campanya no partidista que busca la mobilització de les dones de cara a les pròximes eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny amb l’objectiu de garantir que Europa continua avançant en drets i continua impulsant polítiques climàtiques que protegeixen el medi ambient i el present i futur de les generacions més joves.


Participa-hi

Votar a bots i barrals i mobilitzar.

En aquestes eleccions, les dones marcarem el ritme.

Ajuda’ns a aconseguir-ho i uneix-te a la nostra campanya de
“Votem les europees”:


A Xarxes

Segueix-nos a les xarxes i dona suport als nostres continguts.

Suma-t’hi amb el teu amb el hashtag

#VotamosLasEuropeas


Organitzacions

Estem en molt bona companyia


Contacte

T’agradaria posar-te en contacte amb nosaltres o tens alguna pregunta?


    Uneix-te al nostre grup de WhatsApp